HYGIENISKA MÖBLER

Vi tycker det är viktigt med hygien och vill därför presentera vårt sortiment som fokuserar på detta. Våra hygieniska soffgrupper kan kläs i konstläder som tål rengöringsmedel med upp till 70% alkohol. Möblerna kan levereras med ben i metall eller lackerad ek, som också tål rengöringsmedel med hög alkoholhalt. Finns även med tillval så som urinduk, uppbyggnad av konstläder i sitsen, avtagbar klädsel samt armstöd i trä.

Uni serien består av nätta möbler med hög grad av komfort. Modellerna har avtagbar sits och levereras med metallben eller ben i lackerad trä. Urinduk, löstagbara klädslar och träarmstöd är möjliga tillägg. Ett stort urval av möbeltyger och skinn finns, men i en miljö där hygien är av största fokus rekommenderar vi konstläder då det tål rengöringsmedel med 70% alkoholhalt.

Alfa & Omega serien består av enkla möbler som är lätta att rengöra. Både soffan och stolen finns att få i konstläder, som tål rengöringsmedel med alkoholhalter upp till 70%. Utrymmet mellan sitsen och ryggen gör att inget smuts eller smulor kan fastna i sömmen. Detta underlättar för rengöring samt motverkar spridningen av bakterier.

Soffa 2.5/3-sits
Bredd: 143/173 cm
Höjd: 85 cm
Djup: 70 cm
Sitthöjd: 46 cm

Fåtölj låg/hög
Bredd: 63 cm
Höjd: 85/104 cm
Djup: 65 cm
Sitthöjd: 46 cm

Stomme:
Ek, björk eller metall
Stoppning:
Brandhämmande CMHR-skum

Tillval:
Avtagbar sits
Löstagbar klädsel
Träarmstöd
Urinduk

Soffa
Bredd: 176 cm
Höjd: 85 cm
Djup: 78 cm
Sitthöjd: 46 cm

Fåtölj
Bredd: 92 cm
Höjd: 85 cm
Djup: 78 cm
Sitthöjd: 46 cm

Stoppning:
Brandhämmande CMHR-skum
Levereras med läder eller tyg.

Stomme:
Blankt förkromat stål

Med en produkt från Skipper Furniture får du en kvalitetsmöbel tillverkad av erfarna hantverkare. Vi ger därför 6 års garanti på stoppade möbler och 2 års garanti på elektroniska delar. Detta gäller såklart vid normal användning och ett korrekt underhåll.

Alla våra möbler för Offentlig Miljö är testade av DTI (Dansk Teknologisk Institut). De utför en ackrediterad testning som håller en internationell standard. Vi vill att våra kunder ska känna förtroende för våra möbler och dess kvalité, därför vill vi alltid garantera att de uppfyller den internationella standarden.