Skandinavisk modern design

Den moderna och tidlösa designen hos våra möbler ska passa i vilken design-era som än kommer. De ska, med andra ord, tåla att trender förändras under åren och ändå passa in med övrig inredning – när som helst.

Vi vill inspirera företag att värna mer om miljön genom att köpa hållbara möbler av hög kvalitet. Med den tidlösa designen och långa livslängden hos våra möbler tar vi bestämt avstånd från ”slit och- släng”-mentalitet. Vår fokusering på hållbarhet är tillsammans med användningen av naturmaterial (trä, linoleum, återanvändbara material) ett uttryck för vår omtanke om miljön och mänskligheten.

Svenskt hantverk

Möblerna tillverkas och produceras i vår fabrik i Knislinge, Skåne. Här hittar ni möbelmontörer med många år inom branschen som säkerställer högsta möjliga kvalitet. Ett bra hantverk säkrar en lång hållbarhet för produkterna och därmed en minimering av den miljömässiga belastningen.

6 års garanti!

Med en produkt från Skipper Furniture får du en kvalitetsmöbel tillverkad av erfarna hantverkare. Vi ger därför 6 års garanti på stoppade möbler och 2 års garanti på elektroniska delar. Detta gäller såklart vid normal användning och ett korrekt underhåll.