SOFFOR

Skipper Furniture har många olika modellvarianter, alla designade för att uppfylla dina förväntningar och vara av högsta möjliga kvalitet. Kvaliteten i form av funktion, komfort, utseende och val av material ska vara viktiga grundpelare i ditt val av möbler. Hos oss finns moderna soffor och sittmöbler för ditt hem!

FÅTÖLJER

För oss på Skipper Furniture är flexibilitet en referens till vår strävan att erbjuda den perfekta fåtöljen. Kanske vill du ha en fällbar vilstol eller en med snurrfunktion. Hos oss väljer du mellan fler än hundra olika färger på tyger och läder, olika bredder och höjder på armstöd, ben i stål, bok eller ek.

LEHM STOLAR

LEHM Collection by Skipper erbjuder danskdesignade stolar, karmstolar och barstolar såväl för hemmets alla rum. Stolarna har både snurrfunktion och vippfunktion, vilket gör dem mycket funktionella och med en optimal sittkomfort.

LEHM BORD

Stolarna i  LEHM Collection by Skipper kompletteras med matbord, soffbord och barbord. För de stora middagarna finns även utdragsbord som blir upp till 340cm långa.