1

FLEKSIBILITET

För oss på Skipper betyder flexibilitet att vi erbjuder våra kunder en så anpassad produkt som möjligt så att det speciella behov som ibland uppstår kan tillfredsställas genom en specialanpassning. Allt sådant som ett mindre och flexiblare företag kan erbjuda utan att krångla till livet för våra kunder. Vi har exempelvis erfarenhet av behovsanpassade möbler inom psykiatrin, sjukvården och äldreomsorgen.

Med andra ord är flexibiliteten stor – Vi erbjuder alltid en lösning som passar era behov.

Kund-hotell-konferens-700x715

DESIGN

Vårt mål är alltid att kombinera god skandinavisk design med högsta möjliga komfort. Därför samarbetar vi med designers som alla prioriterar att optimera design med komfort utan att formen mister sin särprägel.

Eftersom det skandinaviska arvet alltid ska framgå i våra möbler, är skandinavisk design grunden i vår produktutvecklingen och många framgångsrika designers har satt sina avtryck i vårt Skipper sortimentsutbud. Läs här om vilka designers vi arbetar med.

3

KOMFORT

För våra sittmöbler är komforten central. Det är oväsentligt hur snygg möbeln är att se på om den inte är skön att sitta i. Vårt mål för våra möbler är att vara estetiskt tilltalande och att kunden ska vilja spendera så mycket tid som möjligt i dem. Vi säkerställer detta genom att alltid välja råvaror och material av bästa tillgängliga kvalitet som säkerställer en lång hållbarhet med samma fina komfort som när du köpte möbeln.

Möblera med soffor och fåtöljer från Skipper Furniture och njut av hög komfort tillsammans med vackra färger och former.

HOLDBARHED

Vi fokuserar på att skapa hållbara möbler, både design-och produktionsmässigt. Vårt mål är alltid att ha en lång livslängd på våra möbler, både för en ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Därför erbjuder vi alltid 6 års garanti på våra möbler, så att du som kund kan känna dig trygg i vårt löfte om hållbara möbler.

NYHEDER

BARRACK OBAMA I BAMSE STOLEN
"Ett samtal med president Barack Obama"

Den 12 Juni var Barack Obama, USA’s 44de president på besök i Skive, Danmark för ett samtal med Christopher Sørensen. Han var där för att diskutera entreprenörskap och ledarskap och grön transformation. Ex-presidenten berättade också om de 8 år han tillbringade i Vita huset. Under mötet satt Obama i vår fåtölj BAMSE, han träffade även designern till stolen samt komplimenterade honom.

Läs mer om Obamas besök, Bamse stolen och om Skipper Furniture i Sverige här

VR - SHOWROOM

Besök vårt Virtuella Showroom eller
någon av våra fysiska utställningslokaler.

6 ÅRS GARANTI!

Skipper Furniture har alltid 6 års garanti mot tillverkningsfel. Vi önskar att använda det bästa materialet för naturen; och med rationell tillrättalagd produktion och ett bra hantverk säkras en lång hållbarhet för produkterna och därmed en minimering av den miljömässiga belastningen.

STOFFER OG LÆDER

Vi jobbar med ett urval av kvalitéer för tyger och läder.
Självklart mottar vi även COM.