SOFFOR

Skipper Furniture har många olika modellvarianter, alla designade för att uppfylla kundens förväntningar och vara av högsta möjliga kvalitet. Kvaliteten i form av funktion, komfort, utseende och val av material ska vara en del av projektet, redan när en produktidé föds.  Hos oss finns moderna soffor och sittmöbler för kontoret eller konferensrummet samt specialklädda möbler anpassade för en brukare inom vård & omsorg.

FÅTÖLJER

För oss på Skipper Furniture är flexibilitet en referens till vår strävan att erbjuda den perfekta fåtöljen. Kanske vill du ha en fällbar vilstol eller en av våra fåtöljer med USB laddare och avskärmande rygg för ostört arbete och telefonmöten. Hos oss väljer du mellan fler än hundra olika färger på tyger och läder, olika bredder och höjder på armstöd, ben i stål, bok eller ek.

LEHM STOLAR

LEHM Collection by Skipper erbjuder danskdesignade stolar, karmstolar och barstolar såväl för hemmets som kontoret. Stolarna har både snurrfunktion och vippfunktion, vilket gör dem mycket funktionella och med en optimal  sittkomfort.

LEHM BORD

Stolarna i  LEHM Collection by Skipper kompletteras med konferensbord, matbord och soffbord. För de större konferensrummen går det att bygga samman borden till långa enheter och även utöka med integrerade iläggsskivor.