Skipper Furniture

Skipper Furniture AB ägs sedan 20 år tillbaka av familjen Nyberg, men grundades redan 1955 i Danmark av Svend Skipper. I dag sker produktionen i Sverige med samma krav på kvalitet, miljö, flexibilitet och kombination av skandinavisk design och komfort.

Vårt mål är alltid att kombinera god skandinavisk design med högsta möjliga komfort. Därför samarbetar vi med designers som alla prioriterar att optimera design med komfort utan att formen mister sin särprägel. Vi vill att du ska vilja spendera så mycket tid som möjligt i dem. Vi säkerställer detta genom att alltid välja råvaror och material av bästa tillgängliga kvalitet som säkerställer en lång hållbarhet med samma fina komfort som när du köpte möbeln.

Möblera med soffor och fåtöljer från Skipper Furniture och njut av hög komfort tillsammans med vackra färger och former.

HÅLLBARHET

Vi fokuserar på att skapa hållbara möbler, både design-och produktionsmässigt. Vårt mål är alltid att ha en lång livslängd på våra möbler, både för en ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Därför erbjuder vi alltid 6 års garanti på våra möbler, så att du som kund kan känna dig trygg i vårt löfte om hållbara möbler.

NYHETER

Generationsskifte i Skipper Furniture AB

Det är med stor glädje som jag nu överlåter ansvaret för verksamheten I Skipper Furniture till min dotter Alicia som sedan ett drygt år tillbaka haft ansvaret för marknadsföringen. Innan dess har hon byggt sin karriär genom att arbeta med internationell marknadsföring och försäljning hos Essity. Hon säger så här om sin nya roll:

”Jag ser fram emot att driva vidare och utveckla det min pappa och mentor har skapat. Jag vill framför allt fokusera på att skapa ökad nytta för våra kunder och bibehålla den fina relationen vi har med dem idag.”

Alicia tillträdde den 2 januari 2023 tjänsten som CEO för såväl det svenska som danska bolaget och kommer att ha sin bas vid företagets huvudkontor i Göteborg.

Knislinge den 5 januari 2023

Tommy Nyberg
Senior Advisor

CEO

BARRACK OBAMA I BAMSE STOLEN
"Ett samtal med president Barack Obama"

Den 12 Juni var Barack Obama, USA’s 44de president på besök i Skive, Danmark för ett samtal med Christopher Sørensen. Han var där för att diskutera entreprenörskap och ledarskap och grön transformation. Ex-presidenten berättade också om de 8 år han tillbringade i Vita huset. Under mötet satt Obama i vår fåtölj BAMSE, han träffade även designern till stolen samt komplimenterade honom.

Läs mer om Obamas besök, Bamse stolen och om Skipper Furniture i Sverige här

VR - SHOWROOM

Besök vårt Virtuella Showroom eller
någon av våra fysiska utställningslokaler.

KÄNN DIG TRYGG NÄR DU HANDLAR VÅRA MÖBLER

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar möbler från våra återförsäljare, därför har vi alltid 6 års garanti mot tillverkningsfel! Vi använder också alltid det bästa materialet, det i kombination med bra svenskt hantverk säkras en lång hållbarhet för produkterna och ger därmed dig ytterligare en säkerhet.